Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

Δευτέρα 5 Αυγούστου ώρα 6:30 πμ . Η ΕΛ.ΑΣ σε μια χολυγουντιανού τύπου επιχείρηση εισβάλλει στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι του ΤΕΙ , στην κατάληψη Μαραγκοπούλειο και στην ιστορική κατάληψη Παραρτήματος της Πάτρας τις οποίες εκκενώνει , συλλαμβάνει 5 άτομα και προσαγάγει πλήθος άλλων ατόμων .

Μετά το παραλήρημα καταστολής στις καταλήψεις της Αθήνας στις αρχές του χρόνου , τις επιστρατεύσεις κοινωνικών ομάδων (εργαζόμενοι μετρό , καθηγητές ) , την συνεχή τρομοκράτηση των κατοίκων της Χαλκιδικής με αποκορύφωμα τις προφυλακίσεις των τεσσάρων αγωνιστών , τους βασανισμούς των αντιφασιστών και τις πολλές άλλες πράξεις καταστολής το κράτος επιδίδεται σε ακόμα μια επιθετική ενέργεια εναντίον όσων αγωνίζονται . Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης για ακόμα μια φορά βάλει εναντίον του εσωτερικού εχθρού - με πρόσχημα την νομιμότητα - για να σταθεροποιήσει τα θεμέλια του από τους συνεχείς τριγμούς που προκαλούν οι κάθε είδους κοινωνικοί αγώνες .

Ο αγώνας , ωστόσο , ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό και γενικά σε κάθε μορφή εξουσίας δεν πρόκειται να σταματήσει εξαιτίας της κρατικής τρομοκρατίας . Ο δρόμος της αλληλεγγύης και της αντίστασης είναι ο μόνος που μπορεί να θέσει τα θεμέλια μιας άλλης κοινωνίας και οικονομίας .

Αλληλεγγύη στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΤΕΙ

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Μαραγκοπούλειο

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Παράρτημα

Άμεση Δημοκρατία - Αντίσταση - Αλληλεγγύη – Αξιοπρέπεια

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου